Shoppingsugen

Har tittat runt lite på grejer som jag såååå gärna vill ha !! Åhhhh! MÅSTE shoppa snaaaart!
¨
SÅÅÅ SNYGGAA!! :)
Smyckena hitta jag HÄÄÄÄR!

Kommentera ♥ [0]


Gladiatorerna

Hej godningar :)
Sitter här i min ensamhet och tittar på Gladiatorerna .. Så tragiskt! :( Visst kan gå ut och sätta mig hos mina päron, men de vill inte se gladiatorerna , haha!
Men men , får la sitta här med min marabou och gosa med min lille gosse :) Har iallafall haft trevligt besök under kvällen, Edit var här och käka lite och tjötade ! Mysigt !


haha , denna bilden är så söt! Vad tror ni Athos tänker ;)?

Kommentera ♥ [0]


Ofräsch

Känner mig så jäkla ofräsch just nu .. Ska snart gå in och ta mig en härlig dusch, kanske även vaknar till liv då :)
Det blir inget pojkvänsmys denna helgen, utan vi får tyvärr vara ifrån varandra :( Väääldigt tråkigt, men varken jag eller han kan ju styra över att vi blir sjuka..

Så ja, ikväll blir det att umgås med la familia eller så ska jag slänga på någon film på datan och bara ta det lugnt och hoppas på att jag är frisk(are) imorgon :)

Vad ska ni göra ikväll? 


Bjuder på en mysig bild från 2010 när vi var på jul på liseberg :)

Kommentera ♥ [0]


Fortfarande sjuk :(


Snyggingar ! ;)
Är fortfrande hemma och är fortfarande sjuk .. Snuvan vill verkligen inte ge med sig och mitt huvud känns som om jag har 3kg bly i huvudet :(
Skulle egentligen har träffat pojkvännen idag, men han ligger också hemma och är sjuk, stackarn! Så vi får la se om vi träffas en stund ikväll eller om vi ses nästa helg <3

Ska nog krypa ner i sängen och se lite på prison break, är helt inne i de nu! :) Och saken blir ju inte sämre när det finns sjukt snygga skådisar med ;)

Dominic Purcell



Kommentera ♥ [0]


Hemma

Nu är jag hemma hos mig :) Kicki skulle iväg över helgen och jag kände för att sova hemma inatt, inte roligt att sova helt ensam !
Så tog med mig Diezel (min brors hund) och lite grejer och åkte hem. Men ska tillbaka imorgon igen :)

Har precis varit ute med honom , och nu ska jag plugga klart och skicka in en uppgift som ska vara inne idag :) Sen ska jag bara dega framför tvn med familjen och försöka bli frisk :)!

Kommentera ♥ [0]


Fräscht blogg.se


Klickade in på blogg.se hemsida och såg att de hade ändrat färgerna och gjort blogg.se mycket fräschare ! Det gillas :)

Vi har precis vaknat jag och Kicki, och jag är dunderförkyld och sjuk :( Är hemma idag från skolan för orkade verkligen inte gå ..
Tycker inte om att vara sjuk, det suuuger.. !

Ska snart äta frukost, och så ska vi se lite på prison break :)
image description

Kommentera ♥ [0]


Godmorgon

Hej mina gosegos läsare! :) Allt bra med er ?
Med mig är det bara bra, har precis vaknat upp i min brors lägenhet, ska bo här tillsammans med Kicki i två veckor,JAPP ni hörde rätt ;) Vi ska klara oss själva ! Haha
Har precis varit ute med Diezel, och ska snart äta lite frukost, men jag är faktiskt inte så hungrig :O Brukar vara vrååålhungrig på morgonen, men ICKE! :(

Sen när Kicki kommer hem ska vi åka ner till stan och fixa lite grejjer, och min dag består även utav pluggplugg och åter plugg!


Kommentera ♥ [0]


The girl with the dragon tattoo

Godkväll godingar :)
Har precis kommit hem från bion! Filmen var bra , men har man sett alla filmerna så är de som en sammanfattning av alla :) Men de var helt okej !

Nu har jag krypt ner i sängen och väntar på min älskling! Wallander går även på tv , så kikar lite på de med innan sovdags ;)

Vi hörs imorgon :)!

Kommentera ♥ [0]


Dagens outfit

Kan passa på att visa dagens outfit , de är endast en mys klädsel :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2393680/images/2012/pic_185674313.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2393680/images/2012/pic_185674335.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2393680/images/2012/pic_185674362.jpg" class="image">

Kommentera ♥ [0]


HEJ MINA GOSINGAR!

Förlåtförlåtförlåt för denna usla uppdateringen :( Har inte haft tillgång till något internet och tyvärr så är det väldigt dåligt att blogg.se appen inte finns till folk som har Iphone 3GS :( har ju inte kunant mobilblogga heller !
Men ni är fortfarande trogna och följer min blogg :)!

Jag har haft en underbar lördag hemma hos Edit, en riktig tjejkväll :) Åt god mat, snackade tjejsaker, åt godis och myste framför gladiatorerna, en helt klar underbarkväll som måste göras om snart :)!

Nu är jag hemma hos min pojkvän , vi ska snart in till stan för att avsluta denna söndagen med bio, hur mysigt låter inte det på en skala :D? 
Vi ska se the girl with the dragon tattoo vi får hoppas att den är bra, vi ville egentligen se Hamilton, men det fanns inga platser :( 

Men nu ska vi fixa lite saker inann vi åker, men kommer nog mobilblogga under kvällen, har ju min älsklings telefon ;)

Kommentera ♥ [0]


Morgon


Idag är det lördag, woop woop! ;)

Vi har precis ätiti frukost här hemma , och ska snart gå ut med Athos och Flingan. Men Athos har jätte ont i kroppen idag, så han har fått en tablett så får hoppas att den verkar snart, han haltar och kan knappt gå :( Min lilla älskling börjar bli gamal :(!

Idag åker jag hem till Edit , ska åka hem till mina hemtrakter, nämlingen till Tynnered :) Ska bli jätte mysigt, men kommer bli svårt att lämna min älskling :(
Hoppas ni får en bra lööööördag :D

Kommentera ♥ [0]


Myst med pojkvännen

Som ni förstår har jag inte haft någon lust att sitta vid datorn när min pojkvän är här :) Vi har ätit god mat och ätit massa onyttigheter och myst framför the voice! :)

Nu ska jag ta mitt lilla piller och så ska jag somna gott i hans underbara famn , men först måste jag går ner och kissa, för håller seriöst på att kissa på mig :O!

Vi hörs imorgon ;)


Bjuder på en söt bild på oss från när vi var i Åre på bröllop, var även svarthårig då :) Saknar det lite :(

Kommentera ♥ [0]


Vilken header ?

Som ni märker har jag ändrat header bilden lite gran! Men det är bara så länge, tills jag fixat bättre bilder som man kan ha i headern! :)
Vilken var bäst att " ha så länge ? "

Den gamla:
Den nye :

Kommentera ♥ [0]


Heeelg

FREEDAG!! Whoho! Nu är det äntligen helg igen! :) Och idag kommer min älskling hem till mig och vi ska mysa en massa med massa gott och så får vi hoppas att det går något bra på tv ikväll :D Gör de det ?

Det är ju verkligen ett kanon väder ute , så ska ta med mig min lille gosse och gå långpromenad om en stund och bara njuta av att det är fredag, denna helg kommer bli awesome! :)
Lite kassa outfitbilder som jag tog precis ;)

Kommentera ♥ [0]


Fredag!


Idag är jag verkligen mer död en levande! Skulle nästan kunna somna sittandes här vid datan.. Kände inte alls för att gå upp idag, snoozade i mer än en timma ! :(
Tur att jag inte har en sån jätte lång dag i skolan idag, slutar 12.20, blir att åka hem och ta en power nap då ;)
Nu måste jag fixa lite här innan det är dags att dra till bussen, vi hörs sen :)!


Bjuder å en bild på lilleman, när jag satt och åt frukost :)

Kommentera ♥ [0]


Myser

Sitter och myser framför tvn :) Just nu är de Sveriges värsta bilförare på tv, och jag säger bara hahahaha! Att det finns så dåliga bilförare ! Jag själv, är grym på att köra bil ;)

Ska snart ta min sömntablett och krypa ner i kojjsen, imorgon är det fredag :)!


Kommentera ♥ [0]


Johnny Depp= SINGEL

Såg på posh24 att Johnny Depp och hans partner Vanessa har gjort slut! Lite tråkigt, dom hade ju varit tillsammans ett bra tag. Men som det även står på sidan, så har de inte visat sig tillsammans på över 1 år på röda mattan+ att dom inte längre bor tillsammans. 
Så det kanske var dags att det tog slut, tråkigt bara eftersom dom har två barn gemensamt! :(




Kommentera ♥ [0]


Snart 5 årsen ..

Du lämnade oss! Och saknaden efter dig är fortfarande lika stor! :(

Detta skrev jag till dig, dagen då fick lämna jordelivet ! <3

Den 8: onde oktober var nog en av mina värsta dagar i mitt liv :/ Det var dagen du försvann från vårat liv :( Saknaden är så himla stor . Inget är sig lik sen du försvann,Ida :'/ Du var hjärtat i våran familj du fanns alltid där med ditt vackra huvud , och dina otroliga vackra snälla ögon . Men nu finns du inte här hos oss längre :( Du kommer alldrig tillbaka . Jag fattar fortafarande inte va som hänt . Mamma ringde mig på måndagen o sa att hon skulle hämta mig klockan halv 1 , hon sa att hon hade beställt tid till Ida . Jag brast i gråt :'( Jag visste att vi hade börjat förbereda oss om att detta kanske skulle hända men jag ville inte tro det . Så när jag satt i baksätet med Ida i mitt knä kunde jag inte hålla borta tårana du låg där så fiint och tittade ut genom fönstret. Du visste att något var på tok,det såg man på dina ögon . Du var så sjuk så sjuk :/ När vi väl kom till borås djursjukhus så var du ivrig . Du ville komma in så fort som möjligt . Men först rastade vi dig och jag fick hålla dig en sista gång , det var så himmla hemskt där gick jag med Ida gämnte mig och tänkte "Nu är det sista gången du är ute och det är sista gången jag är ute med dig" :( Sen var det dags :'( Vi gick in och där möttes vi av vätrineren som visade oss till ett litet rum.Vätrineren satte sig och började prata med mamma och klappade Ida . Ida var så lugn och hon tittade på oss som om hon sa : Tack . 
Djurvårdaren gav henne massor med frolic och Ida åt det jätte bra från skillnad från hemma. Hemma åt hon ingenting :'/ Vi fick även ge henne massor av godis o sen var det dags :'( Vetrinären la in en kanyl i benet på henne och sen fyllde hon sprutan som skulle ta våran älskade hund i från oss . Sen stack hon in sprutan i kanylen och Ida la sitt huvud på mamma och plötsligt låg Ida där helt livlös . Hennes hjärta hade slutat slå :'/ Jag grät så nästan skrek jag fick huvudvärk av all gråt och Sorg . Vi satt där hos henne och pussade och kramade henne och sa att vi älskade henne .. Vi satt där typ i en kvart tänkte inte på tiden . Sen var det dags att lämna henne det var nog det hemskaste av allt ihop det var att lämna henne där :( Jag ville ropa : Kom nu Ida nu går vi hem . Men det kunde jag inte :/ Hon var borta :'(Vi fick gå ut bakvägen eftersom vi hade gråtit så mycket :'( . 

På tisdagen eller om det var onsdagen fick vi reda på proverna vad Ida hade . Hon hade Cancer! :'(
HATAR DEN SJUKDOMEN :@:'/

Detta är skrivet av mig, den 8:onde oktober 2007 <3


Kommentera ♥ [0]


I miss it!


Kommentera ♥ [0]


Shoes

Kommentera ♥ [0]


Home

Ja då var man hemma, eller har varit hemma en stund, okej nästan 1 timme om jag ska vara exakt ;)
Och vad tror ni inte händer när jag kliver av bussen ? Jo det börjar regna! Gaaaaaah jävla pissväder är vad det är :(

Men blev inte så blöt som tur är, JÄVLIGT TUR! ;)

Nu väntar jag på att mina äggfan ska bli färdiga så jag kan käka, håller på att dö av hunger ! :( Synd om mig!
Är fett sugen på att shoppa, men orkar inte åka någonstans, kanske blir lite nätshopping sen ?

Vi får la se vi får la se ;)

Kommentera ♥ [0]


Skolan

Sitter just nu skolan och väntar på bussen hem! Vi fick ett grupparbete som vi ska redovisa på måndag, men vi blev färdiga rätt snabbt, så nu väntar jag på bussen som sagt :)

Skönt att komma hem tidigt, kan man åka hem och sova lite ;) haha! Ikväll ska jag sätta mig och plugga en massa så jag kan koppla av i helgen!
Ska ju nämlingen hem till Edit då :) Så mysigt!

Men vi hörs när jag kommer hem igen, gullungar ! :)

Kommentera ♥ [0]


Sov gott (:

Sitter och tittar på "det blir bättre" det är ju Jessica Andersson som är med idag. Det är så hemskt att man måste växa upp i såna sammanhang såsom alkholism eller missbruk. Och det är det som är så tragiskt, att det är så många som faktiskt växer upp i såna hem :(

Blir så ledsen :(

Men ska iallafall snart ta min insomningstablett och sen krypa ner i sängen! Imorgon är det skola igen och en ny dag, med nya möjligheter :)
Jag hoppas ni sover gott, så hörs vi imorgon ;)

Kommentera ♥ [0]


Efter regn, kommer solsken.. Eller?


Är vad det är ute just nu! :( Jag hann precis ta in mina hästar innan himlen öppnade sig och det bara öste ner snöblandat regn.. Men som tur var blev jag hämtad utav min mammi, så slapp gå hem :)

Det är just såna här dagar man verkligen längtar till solen och värmen, jag längtar tillbaka till Teneriffa och jag säger det rätt ofta. Men Sverige har sånt himla tråkigt väder på vintrarna.. Kanske lika bra att flytta från Sverige? Nä men skämt , det är sjukt tråkigt väder nu, men så länge man är inomhus är det rätt mysigt ;)!







Visst ser det underbart ut ? :) Det här en av mina bästa minnen och jag upplevde dom tillsammans med min fina pojkvän<3

Kommentera ♥ [0]


I am in love !


Värt att köpa dom? JAA!

Kommentera ♥ [0]


Matkoma..

Jag är så mätt nu så jag håller på att dö här känns det som .. Phu, vad mättande gröt är! ;)
Nu behöver jag verkligen inte käka någonting mer ikväll! haha!

Nu ska jag vila magen lite gran, och sen blir det att fixa i stallet. Sen blir det nog en lugn hemma kväll med min fina bästa vän :) Mysiigt!

mmmmm :D

Kommentera ♥ [0]


Plugghäst?

Nu har jag äntligen gjort färdigt mina första inlämningsuppgift av måååånga! Men den här uppgiften skulle vara klar tills idag så det är skönt att den är inskickad och klar, nu väntar nästa uppgift :(. Men det ska jag inte sysselsätta mig med nu, utan nu ska jag koka mig lite gröt ;) Och äta och sen bege mig till stallet :)!

Vad har ni gjort en dag som denna ? :)






Nästa shoppingrunda, blir det att köpa en ny cam! Denna är ju värdelös :(

Kommentera ♥ [0]


Just say hello

Hej godingar , hur mår ni? :)
Har inte kunnat blogga så mycket som jag hade önskat, har varit lite problem, som är lite personliga. Har varit hos läkarn och fått insomnings tabletter och idag har jag varit hos läkaren för att ta blodprov och titta mina värden! Får reda på svaren om någon vecka :)

Har även fått en remiss till en psykolog! Äntligen det var på tiden, känner jag. Den kuratorn jag gick hos förut var bara skräp. Avbokade hela tiden och fick förhinder. Man var där en gång och sen träffades man inte på en månad igen? Det funkar inte, så slutade gå där och tog tag i det med egna händer! Så nu hoppas vi bara på att hon hör av sig snart, så jag kan få bukt med mina sömnproblem och deprissionen :)

Kommentera ♥ [0]


Some days I just wanna quit, just be normal for a bit

Kommentera ♥ [0]


Nattinattiii


Då ska man krypa ner i sängen och ska försöka sova! Imorgon är det skolan som gäller och de är rätt bra om man är hyfsat pigg ;)!
Har precis tvättat bort sminket,och smörjt in ansiktet! :)
Men vi hörs imorgon, godingar!

Kommentera ♥ [0]


Jag känner suget


Efter varm choklad med marshmallows :D från espresso house ;)

Kommentera ♥ [0]


Gosetröjjor!

Båda kommer från Gina och kostar 129 kr :)!

Kommentera ♥ [0]


Gårdagens look!

Kommentera ♥ [0]


Fy mig

Förlåt förlåt för denna dåliga uppdatering! :(
Men igår efter att jag varit stan följde min pojkvän med mig hem, och vi la oss framför tv och halvsov, så jag orkade faktiskt inte att blogga!
Men jag lovar, nu ska jag bättra mig och uppdatera massor ;)!

Har precis kommit hem från jobbet, har jobbat 7-13 , därför jag inte hann uppdatera imorse också ! 
Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, visa vad jag shoppade igår kanske? ;) Hittade faktiskt inte alls mycket,så fort jag kom till stan var min shopping lust som bortblåst :(!

Men hittade iallafall 2 grejer, visar i nästa inlägg ;)

En sjukt fin bild som jag tog när vi var påväg hem!

Kommentera ♥ [0]


Rihanna


Rihanna är en av mina stora idoler! Och inte nog med att sjunger sjukt bra så är hon sjukt snygg också! :)

Kommentera ♥ [0]


Mobbning!

Medans jag är i stan tänkte jag slänga in ett litet tidsinställt inlägg, så ni har något att göra :)!
I detta inlägget ska jag prata om mobbning och om hur mycket jag hatar de!

Asså det är helt sjukt hur mycket jag hatar mobbning, det är ett så omoget sett att visa att man själv mår dåligt. Istället för att söka hjälp går de på såna som är starka inombords och lyckliga. Och kränker dessa personer och rubbar deras självförtroende, för att det inte vill se att någon är lyckligare en dom.


Jag själv har faktiskt varit med om det jag med, inte någon fysisk mobbning, utan det har bara varit ord. När jag var liten så hade jag ett väldigt runt ansikte, (som jag även har nu, och jag kommer alltid att ha "Tjocka kinder") jag blev alltså retad/mobbad för att jag hade detta ansikteutseende och jag blev kallad för tjockkind, tjockkind..
Nu i efterhand kan jag bara se tillbaka och se hur jävla patetiskt de var, kom man inte på något bättre en att reta en liten flicka som hade ett runt ansikte , och vilket namn: Tjockkind? Asså allvarligt. 
Men när jag var en liten flicka, runt 6-10 år och killarna som retade/mobbade var iallafall minst 2 år äldre än mig, då var det inte så skoj. 
Jag var ofta ledsen över hur jag såg ut, och hade komplex över mina kinder. Många såg det inte på mig, de tänkte la: "Det är la inte så farligt?"
Men jag tog det rätt hårt, och detta har inte jag sagt till någon förut. 

Men när vi väl flyttade till där vi bor idag, var jag rädd att även där skulle hända samma sak. Så jag började med att äta mindre. Jag åt knappt någon frukost, och jag åt knappt något till middag, även gällde de kvällsmaten..
Jag gick ner otroligt mycket i vikt... Jag ville inte ha "tjocka" kinder helt enkelt..
Men som tur var, gick jag på efterkontroller för min sjukdom jag hade när jag var liten. Och när jag vägde och mätte mig så gick min kurva rakt ner... Min läkare sa till mig på skarpen och berättade innebörden med att sluta äta. Hon sa även till mig : "Vill du hamna på sjukhus engång till när du redan en gång varit nära döden?!"

Det var min väckar klocka! Jag började äta och min vikt ökade och även min kropp började utvecklas. Den kunde ju inte göra de när den inte fick någon näring.


Jag blev aldrig kallad för någonting i min nya skola, alla var snälla och jag har trivts jätte bra från 4:an till studenten! :)
Idag är jag nöjd med mitt ansikte, kinderna är inte lika "tjocka" längre, och jag har fina kindben!


Det jag egentligen vill säga med detta inlägg är att det kan vara det lilla som gör att det blir så stort av de. Tänk på de om ni säger någonting till någon. Det kanske är på skämt, men den personen kanske tar till sig det mer än du hade tänkt.

Kommentera ♥ [0]


Götebooorg!

Hej gullepluttar! ;)
Nu är jag redo att åka till stan och shoppa loss lite, woop! :D Ska möta pojkvännen halv tre och så ska jag släpa med han i olika affärer, hehe ;)!

Uppdateringen kanske inte kommer vara den bästa idag, men uppdaterar så fort jag kommer hem och så självklart kommer jag att visa vad jag köpt, en bättre dagens outfit och så har jag missat listan som jag håller på med, så den kommer självklart upp också ;)

Så glöm inte kika in sen :)

Vad ska ni göra denna lördag? :)


Kommentera ♥ [0]


Lördag

Godingar ! :D
Nu är jag vaken och jag är faktiskt på ett väldigt bra humör idag! Det är ju lördag? ;)
Ska snart börja fixa mig och gå ut med min gosse på en liten långpromenad, det är ju sjukt fint väder ute :)!

Hoppas bara inte det är jätte kallt ute, men hellre de då, än att det pissar ner. Eventuellt ska jag ner till stan idag och möta upp min pojkvän, och så blir det lite shopping ;)woopwoop!

Vi hörs när jag fixat mig lite och ahr tid till att blogga ! :)

Kommentera ♥ [0]


Im sexy and I know it

Nu ska jag gå och lägga mig, jag vet.. Visst låter det sorgligt? Gå och lägga sig klockan 10 på en fredag! Men vet ni, I don´t care ;)

Så nu ska jag krypa ner under täcket och sooova gott, hoppas jag iallafall ;)

Imorgon blir det att åka till stan och möta upp älsklingen en stund, mysigt! :)


Kommentera ♥ [0]


Jag <3 Disney!

Jag har hittat en ny favorit film : Trassel! :D Så sjukt fin, och jag är så töntig, haha, gråter för minsta lilla ;)!
Men den var riktigt bra! Har ni inte sett den så se den, men alla har la redan sett den, det är la jag som är såå seg på att se dom nya filmerna , haha !

Ja, som ni förstår så blev det ingen Caroline idag, vet inte riktigt varför, men det fick bli en hemma kväll istället :)
Vad gör ni denna fredag?


Kommentera ♥ [0]


I väntan på väntan!

Haha, ja rubriken säger ju en del! ;) Har precis ätit lite mat och innan det sov jag en stund och var ute med vovvsen!
Har även försökt ringa min kära vän Carro, men hon svarar inte så jag kan inte åka till henne, kommer inte ihåg vägen :( Vi skulle ses idag, men aa, vi får la se om hon ringer ;)

Ja vad ska man göra i väntan på väntan? :(

Kommentera ♥ [0]


Mysklädd


Här får ni bättre bilder på dagens Outfit, som även idag var väldig enkel.

Mysig tröja, linne, och jeans :)

Kommentera ♥ [0]


Jag är med:

Och tävlar om att bli DAGENS BLOGG hos söta http://juliahofsweden.blogg.se/

Rekomenderar även hennes blogg, starkare 13 åring får man leta efter. Beundrar henne sjukt mycket! :)


Kommentera ♥ [0]


Bad update!

Mitt fel! :( Trodde vi skulle sluta 10 i 11 men sen när jag kom till skolan såg jag att vi skulle ha en genomgång av en kurs klockan 11 till 12.20.. Så det var lite segt, jag som trodde jag skulle få komma hem tidigare! :(

Sen pricken över i:et så slutade vi första lektionen klockan 9.30 och vi skulle inte ha lektion förrän 11.. Vad gör man? Jo, man åker till punkten och fikar, jag, madde och Evelina :)! Mysigt
Tittade även i affärer, men hittade inget :(

Nu ska jag gå ut med min gosse sen blir det att ta någonting att äta och sen bege sig till stallet! ;)

Här får ni "en så länge" outfit! Ni får en bättre senare! ;)

Kommentera ♥ [0]


Hope!

Kommentera ♥ [0]


Music


Love <3

Kommentera ♥ [0]


Fredag den 13!


Idag är jag verkligen mer död en levande än vad jag var igår. Idag kom jag knappt ur sängen .. :(
Men nu är jag iallafall uppe och har fixat till mig lite gran, ska ta bussen som går 7.25 så har fortfarande lite tid på mig!

Idag är det en kort dag, slutar redan 20 i 11, så det är skönt! Får bara hoppas att bussarna går som dom ska , så man inte behöver vänta en halv evighet :(!

Idag är det ju även fredag den 13:e , läskigt eller? 
Själv är det ett av mina lycko nummer faktiskt, för det var just en fredag den 13:e jag klarade min uppskrivning av körkortet ;)

Så jag hoppas att ni får en bra dag, och så hörs vi när jag kommer hem från skolan :)!



Puss :)

Kommentera ♥ [0]


SOVA

Igen.. Haha!

Nu ska jag ut och kissa Athos i trägårn, tvätta av sminket och sen försöka sova! :)

Hörs imorgon igen!

Charmigaste bilden ;)

Kommentera ♥ [0]


Flickan och kråkan-Timbaktu

Så bra låt :)

Kommentera ♥ [0]


Lyckat!

Jag måste vara världens tröttaste människa, det är sjukt haha! Gick och la mig när jag skrivit mitt inlägg vid 3 och sen vaknade jag nu, Lyckat Elin, verkligen !
Mina snälla familje medlemmar väcker mig inte heller, utan låter mig sova..!

Hur ska jag nu lyckas med att somna ikväll? Jag har ju redan svårt att somna på kvällarna, tänk då nu.. :( 
Får la bara hoppas att john blund hittar mig igen, lite senare ;)


Kunde inte hitta en mer passande bild en denna ;) hahah!

Kommentera ♥ [0]


Hemma!

Äntligen hemma från skolan , har ni saknat mig ? ;)
Nej men skämt osidå, fyfan vad jag är trött nu, rent ut sagt, pisseblöt är jag också.. Det är ju tusan halv storm ute, och pisseregnar..! :(

Skolan idag gick iallafall bra, det var faktiskt skönt att komma tillbaka till verkligheten och det kommer bli skönt att ha något att göra på dagarna och få tillbaka sin rutin! ;)
Får se hur länge detta håller innan jag börjar skrika här på bloggen : AHH, nu ska jag till den *pip* skolan igen! haha ;)

Nu ska jag faktiskt gå och vila en stund, det är jag värd! Gick ju trots allt upp kvart över 6 idag :) Duktig chey!

Ursäkta min grovt dåliga cam! Ska köpa en ny snart! :)

Kommentera ♥ [0]


Dag 3

-
Mamma: Var ska jag börja? Världens bästa underbaraste mamma! Hon är min allra bästa vän, min klippa, mitt stöd, mitt allt om man kan säga så! :) Utan henne hade jag aldrig varit där jag är idag! Man kan prata med henne om precis allting, problem, lycka, kärlek,vänner, ja allt man vill prata om. Hon lyssnar alltid och ger mig alltid dom bästa råden! 

Jag älskar dig mamma<3

Pappa: Min pappa finns tyvärr inte, han är i himlen och vakar över mig istället. Saknar han som tusan ibland. Men han försvann från jorden när jag endast var 6 år gammal, så tyvärr, kommer jag inte ihåg han så mycket :(!

Älskar dig pappa, RIP! <3

Kaj: Är min låtsas pappa som jag är uppvuxen med. Han har varit en bra extra pappa :)

Kommentera ♥ [0]


Dagens musik

Kommentera ♥ [0]


Stressad!

Fast att jag gick upp i god tid , är jag rätt stressad nu! Typiskt mig ;)

Har iallafall fixat iordning mig och är nu klar för skolan, är inte alls taggad, men vad gör man!

Hörs sen!


Kommentera ♥ [0]


Pissväder!


Tro det eller ej, men jag är vaken! ;) Men jag är nog mer zombie en levande, fy vad jag är trött. Men nu börjar verkligheten igen :(!

Och dagen startar ju inte bättre utav att det är världens pissväder ute? :O Det regnar och blåser.. Man vill ju bara dra täcket över huvudet och somna om..

jaja, jag är uppe nu iallafall och ska gå ner och börja göra mig iordning.

Vi hörs sen godingar! 

Kommentera ♥ [0]


Ångesten kommer krypande.. igen!

Ligger och vrider och vänder på mig i sängen. Blundar, tittar,vänder mig några gånger till och så håller de på.
Jag kan verkligen inte sova.
Magen känns som den ska vändas ut och in, tankarna snurrar som.. Ja jag vet inte vad. Ångesten hinner ikapp mig och hjärtat dunkar fortare.

Jag är så trött på den här jävla skiten. Varför skulle jag inte kunna få sova en endaste natt utan att ha några problem att somna på kvällen och sova mig igenom hela natten till morgonen, varför ska det vara så jävla svårt för?!
Jag är trött på att alltid ligga vaken om nätterna, jag är trött på att alltid vara trött, jag är trött på att inte ha någon lust eller ork till någonting!

Jag önskar jag kunde sätta fingret på vad de är för något som gör att jag mår såhär, jag önskar det fanns något botemedel som man slapp känna smärtan i bröstet varje natt.. Gaah blir galen..
Egentligen är inte detta inlägget till er bloggläsare, men jag kände för att skriva av mig nu i stundens hetta.

Är det någon som känner igen sig ?


Kommentera ♥ [0]


Fräsch!

Nu är jag fräsch, duschat, rakat benen och smörjt in hela kroppen! Så skönt känns det, har haft en riktigt Elin dag! ;)

Nu ska jag alldeles strax krypa ner i sängen och släcka lampan. Tror ni jag kommer somna? Aja man får la iallafall hoppas ;)
Imorgon blir de att gå upp tidigt, vid kvart i 6 ungefär.. Herregud säger jag bara, wish me luck!
Godnatt! :)

Kommentera ♥ [0]


Sveriges mästerkock

Sitter och tittar på Sveriges mästerkock just nu :) Jag har precis haft en liten ansikts mask och känner mig nu fräsch i ansiktet :)
Ska gå in och duscha efter programet, och fixa iordning mig inför natten! Måste försöka lägga mig i tid idag, så jag orkar upp imorgon!

Förstår bara inte hur jag ska lyckas, har totalt vänt på dygnet :(!

Såhär snygg är jag just nu ;)

Kommentera ♥ [0]


Lyckodag!!

Sorry, för dålig uppdatering dom senaste timmarna! Men har varit iväg i byn och inhandlat mig ett månadskort, så nu kommer jag iallafall väg till skolan imorgon ;)
Vill ni veta en sjuk grej? När jag kom ut från affären, vad tror du inte ligger på marken? Joo 500 kr!! :D
Det klirrade gott i kassan, må jag säga ;) 
Rena lyckodagen!

Nu vrålar min mage efter mat, så ska ner och käka lite nu! Sen ska jag in i duschen och fixa mig inför första skoldagen på 3 veckor..!




Kommentera ♥ [0]


Gina-Sportbutik?

Såg att Gina hade börjat med att sälja sportkläder nu? haha, kanske är värt att gå in och kika och se om man hittar något nästa gång man är i stan? Värt ?

Kommentera ♥ [0]


Lista

Denna var lätt! Min första riktiga kärlek är givetvis min älskade pojkvän! Han tog mig med storm och är fortfarande lika kär idag som jag var när jag träffa han för första gången i början på Juli, och jag kommer aldrig glömma den 26 augusti när jag äntligen fick min drömprins! :)

Det vi har gått igenom har gjort oss så otroligt starka, vi vet exakt var vi har varandra! Det är bara helt enkelt helt rätt, det ska vara han och jag <3

Jag älskar dig Erik av hela mitt hjärta !

Kommentera ♥ [0]


Home sweet home?

Ja, jag vet inte riktigt. Hade nog hellre stannat hemma hos älsklingen en natt till, eller veckan ut! :)
Men nu är jag iallafall hemma igen, godingar ;) och nu kommer uppdateringen bli mycket bättre!

Har precis varit ute med min gosse, har saknat honom såå! hade även följe med Kicki och Goa !
Höll på att somna på bussen hem förut, jätte charmigt, verkligen!
Vaknade av att jag nickade till, så pinsamt :(

Om en stund ska jag in till byn en snabbis för att handla lite småsaker, blandannat ett busskort! Börjar ju skolan imorgon och det är en fördel om jag kommer dit ;) Haha!

Hoppas ni har haft en bra dag i skolan/jobbet ! :)



Kommentera ♥ [0]


Bussen

Nu är jag äntligen på bussen, är hemma runt kvart i 1!

Då blir de mer uppdatering när jag kommer hem, det blev lite hastigt i morse och stressigt! 


Kommentera ♥ [0]


Tro på dig själv!

Kommentera ♥ [0]


Onsdag


Jag är knappt vaken, hade kunnat sova minst tre timmar till! :( Men jag måste vara hemma hyfsat tidigt idag.
Har iallafall sovit hyfsat gott, men somnade sent och vaknade några gånger, sen var jag vakenn en stund efter att älskling gick till jobbet.. Det blev så kallt :(
Hur ska jag orka upp till skolan imorgon... Ett stort mysterium!

Men nu måste jag packa ner datorn och och fixa mig lite innan hemgång! Min buss går 20 i i 11, så får skynda mig lite!

Vi hörs sen!



Kommentera ♥ [0]


Time to say Godnight

Godkväll godingar :)
Är så sjukt trött nu, känner att jag bara vill gå och lägga mig och sova, men jag vet hur det kommer bli. Kommer ändå bara ligga där och titta upp i taket.. :(

Får vänta tills min älskling också ska krypa ner i sängen, så får la jag med gå och lägga mig :)! Men har iallafall bestämt mig för att stänga av datan och lägga mig och titta på tvn istället!

Ska nu gå och tvätta bort sminket och göra mig klar inför natten ;)
Vi hörs imorgon<3

Kommentera ♥ [0]


Toasnack


Kommentera ♥ [0]


Vem är Elin Colsson?


Ja, vad ska man säga ;)

-Är som sagt en glad och sprallig tjej på 19 år. Bor i en liten by utanför Göteborg, men är uppvuxen i Göteborg upp till jag var 10 år, så snart har jag bott 50/50.

-Har ett stadigt förhållande sen över 2 år tillbaka, en pojkvän som jag älskar mest! 
-Min familj är något av det viktigaste jag vet, skulle aldrig klara mig utan min familj. Min mamma är min allra bästa vän och min bror är min förebild, har alltid varit och kommer alltid att vara.
-Är en riktig djurfamilj, har både hund,katt och häst, även sköldpadda och fiskar, haha ;) Är uppvuxen med Rottisar i hela mitt liv då mamma alltid haft minst en rottis. 
- Hatar djurplågeri, de är de värsta jag vet!
-Älskar mina vänner mest!
-När jag var liten hade jag en allvarlig sjukdom, leukemi(cancer)
-Min pappa är död..
-Mitt drömyrke är delfinskötare, enda sen jag var en liten knodd.
-Jag är beroende av te, dricker det varje morgon, middag, kväll, lunch!
-Har inget som helst tålamod, blir sur om det inte går tillräckligt fort.
-Är väldigt snäll!;)

Haha orkar inte skriva mer! Lite info om mig iallafall ;)


Kommentera ♥ [0]


Härlig film!


Här får ni en liten filmsnutt av när jag och älskling är i Teneriffa! :) 
Haha , vi bjuder på denna, och vi båda saknar Teneriffa jätte mycket ..

Kommentera ♥ [0]


Mjukisbyxor, dirr!

Självklart åkte mjukisbyxorna på direkt när jag kom till hjärtat ;)
Så stelt att gå i jeans .. Men hade inte med mig några så har älsklings ;)

Var så hungrig förut att jag var tvungen att ta en macka , men är fortfarande hungrig :( maaaat!

Aja, hörs sen snyggingar ;)

Kommentera ♥ [0]


Hemma hos pojken

Hej älsklingar ! :)
Nu är jag äntligen hemma hos pojkvännen! Håller på att dö av hunger bara.. Men det kommer nog inte bli mat på en bra stund :(

Jag verkligen hatar detta väder, kallt, blött, slask = Not me ! :( Men nu ska jag inte klaga över det utan njuta utav att jag är hemma hos min älskling :) hihi!
Om ni kikar in om en stund igen, ska ni få sen en liten video ;)


Vill tillbaka till Teneriffa ! :(

Kommentera ♥ [0]


Packa ner datorn

Japp, nu ska jag packa ner datorn i väskan och resten av mina saker som jag ska ha med till pojken! :)
Vi hörs när jag kommer fram till han ! Sisådär om 3 timmar! ;)


Kommentera ♥ [1]


Ute med bebisarna

Har precis varit ute på en liten promenad med vovvarna nu innan jag ska åka:).
Dessa två hundarna är verkligen helt olika, Lilla flingan(den lilla) ligger gääärna hemma och sover och går helst inte ut när det är sånt här väder ;) Medans Athos gärna går ut i vilket väder som helst, han hänger alltid på, haha! :)

Nu ska jag fixa det sista och sen ska jag bege mig till bussen, och möta upp älsklingen! <3




Såg att Athos blev lite suddig, aja ! haha :)

Kommentera ♥ [0]


Enkel stil idag


Min enkla outfit som består av , Jeans och ett enkelt svart linne! Ska nog slänga på mig en kofta sen med :)

Kommentera ♥ [0]


Sminkad!

Kommentera ♥ [0]


Be your self!





Kommentera ♥ [0]


Frulletime

Usch vad det är tråkigt väder ute.. Slask & blött och äckligt! :(
Det är nackdelen när det endast kommer lite snö, det smälter bort lika fort som det kom typ. Om det ska vara snö ska det vara iallafall täcka en bit ovanför marken, tycker jag då.
Men helst skippar jag snön helt, allt blir bara kaos endå!

Nu sitter jag iallafall och käkar frukost, blev en kopp te och två grova bröd, lite nyttigt iallafall ;)
Fick sällskap utav Kicki och Goa imorse också,så jag och Athos fick lite sällskap !

Nu ska jag käka färdigt och sen börja sätta fart, min buss in till stan går klockan 3. Men ska hinna fixa lite innan det och hinna blogga också! :)

PUSS

Kommentera ♥ [0]


Tisdag-ny dag, nya möjligheter


Nu är jag vaken! Lyckades tillslut somna igår, men det var inte det lättaste. Låg och tittade på tv iallafall minst 1 timma efter jag stängt av datorn.. Aja nu är jag iallafall vaken och nya möjligheter väntar ;)

Får se vad dagen har att erbjuda idag! Ska iallafall börja dagen med att ta en powerwalk med min gosse och sen försöka äta en nyttig frukost. 
Sen blir det nog fix i stallet och en härlig dusch. Sen eventuellt åker jag ju till pojkvännen sen :)

Det är lite av dagens planer, men mer om det sen! Nu ska jag masa mig upp ur sängen och börja dagen ;)


Kommentera ♥ [1]


Egokiiick


Vad gör man om man inte kan sova? Jo man tar helt enkelt egobilder på sig själv ;) haha!
Håret är nu uppsatt och mjukiskläderna är på!

Nej, nu måste jag stänga ner datan och verkligen försöka anstränga mig att somna! Vi hörs imorgon ;)


Godnatt..igeen :)

Kommentera ♥ [0]


Vad är sömn?

Det där med sömn är nog inte min grej, eller jo när jag väl sover. Men att somna.. Ja ni ser ju , here I am. Klar vaken och känner inte alls för att sova.
Och på torsdag börjar skolan, hur ska jag kunna vända tillbaka dygnet. FML:(

Har iallafall precis tagit mig en kopp varm choklad, hört att varm mjök ska göra en trött. Så vad gör det för skillnad om man har oboy i ;) Får hoppas att jag blir trött snart!
Tur iallafall att det går bra program på tv, såsom My name i Earl! ;)





Kommentera ♥ [0]


Godnatt!

Har precis tittat på Hinsehäxan som gick på 1:an. Lite blandad om man säger så, både bra och dålig ;) Men ska nog se sista delen imorgon iallafall!

Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova, utan mitt hjärta bredvid mig :( men åker nog till han imorgon igen, hihi! Så då får jag sova med han igen, :)

Men vi hörs imorgon! ;)


Jag just nu, charmigast i stan ;)

Kommentera ♥ [0]


Full frys

Precis kommit in med Athos. Hade sällskap av Kicki och Goa, det var mysigt :) Hade inte träffat henne på ett tag så vi hade en del att prata om!

Nu sitter jag och kikar lite halvt på "full frys" som går på 4:an ! Sitter och väntar på att Sveriges mästerkock ska börja. Det är ju premiär ikväll ;)


Kommentera ♥ [0]


Godmiddag godingar

Har verkligen försökt plugga en massa idag, men som jag skrev förut så funkar inte min hjärna i sammarbete med pluggning! 
Men det får bli nya tag imorgon, då jävlar anama ;)

Har precis ätit lite middag, blev en väldig lätt middag må jag säga, korv med bröd och potatismos.. Haha.
Men det mätta iallafall och är sjukt mätt nu.
Har även målat mina naglar (som ni kanske kan få se sen). Jag har nagellack egentligen endast för att jag inte ska riva/bita av dom..Jaa, jag har tyvärr den ovanan :(

Snart ska jag ut med Athos igen, sen blir det duschen! ;)


Visst är han sötast i stan :)

Kommentera ♥ [0]


one, two, three .. smile


Ett skratt förlänger livet :)

Kommentera ♥ [0]


Så söt!




Titta vad jag fick av min älskade mamma när jag mötte henne förut vid bussen, älskade mamma :) Tack! 
En jätte söt tunika, som man både kan ha på fest och i vardagen!
(Den röda pricken i mitten är pågrund av blixten på kameran :()

Kommentera ♥ [0]


Ut med vovvarna!

Nu ska jag gå upp till bussen och möta mami, med mig har jag mina busfrön Flingan och Athos :)

Kommentera ♥ [0]


Funderar på att göra en sån här ?

Så ni som börjat följa mig, kan få lära känna mig lite grann? :)

Kommentera ♥ [0]


Dricker te och drömmer mig bort

Har tagit en liten paus när det gäller pluggandet.. Mitt huvud domnar ju bort känns det som. Min hjärna och plugg har liksom aldrig funkat ihop ;)

Men det är bara att bita i det sura äpplet och fortsätta om en stund igen! Sitter just nu och dricker en kopp te, blev så himla frusen, så det passa ju pefekt. Börjar redan få upp värmen :)!
Ska även snart klä på mig och gå ut med Athos och Flingan en snabbis innan det är dags att fortsätta med mitt underbara skolarbete!

Längtar tills det är färdigt! ;)


Kommentera ♥ [0]


Mål:


Detta ska jag försöka ha som mål nu under 2012! WISH ME LUCK ;)

Kommentera ♥ [0]


Vissa har det roligt!

Tänkte bara vissa vad jag kommer att slita med resten av dagen.. Är jag taggad? Inte det minsta! Har aldrig fattat mig på hur man ska få motivation till att plugga .. "suck"! :(




Kommentera ♥ [0]


Tips av Elin


Jag tänkte tipsa lite om hur man eller hur jag gör när jag gör hårinpackning! :)


*Innan du använder hårinpackning är det viktigt att du tvättar håret ordentligt med schampo. :)
*Jag brukar använda folie när jag har geggat in hårinpackningen i håret. Eftersom folie är värmande gör det en större effekt på håret.
Mitt hår har iallafall blivit mycket mjukare sen jag börja använda det! Inte det snyggaste, men så värt efteråt ;)
*Många gör nog det felet att man använder det som balsam och tvättar ur det med engång innan det har hunnit värka ordentligt. Hårinpackning ska helst sitta i en stund. 
Jag brukar ha i min hårinpackning i cirka 10 minuter. Men det är upp till var och en :)

*Var sen noga med att du får ut all hårinpackning sen när du duschar av det. Annars är det risk att det kan börja klia som bara den i hårbotten! 
Har upplevt detta själv, så jag vet hur det känns ;)



Bild lånad HÄR ifrån..

Kommentera ♥ [0]


Sann vänskap är den bästa<3


Kommentera ♥ [0]


Måndag


Jag önskar verkligen att jag kunde säga godmorgon till mig själv, men jag har varit uppe sen klockan 8 imorse. Skulle nämlingen köra mamma till bussen och då passade jag även på att fixa stallet samtidigt.
Var så sjukt trött imorse, somnade om flera gånger FAST mamma väckte mig, haha ;) Men varken jag eller älskling kunde somna igår, så det blev rätt sent ..

Nu har ju han åkt hem och det är otroligt tomt :( men kvällen/natten var mysig. Blev kliad på ryggen och sen låg vi bara och myste och tog tillvara på våran sista natt ;) Nu kommer vi nog inte träffas förrän till helgen igen.
Vill inte vänta så länge..

Nu ska jag ta mig en kopp te och sen blir det dags för mig att börja plugga! Wiho, som jag längtat.. haha :(


Även lilla Athos har varit ute och kissat :)

Kommentera ♥ [0]


Dags att nana

Som ni ser på rubriken är det dags för mig att säga godnatt till denna söndag och krypa ner i sängen tillsammans med min fina
Måste vara hyfsat pigg imorgon om jag ska få något gjort och att min hjärna ska orka med allt plugg som vi ska stå ut med imorgon..
Usch vill verkligen inte att det ska bli imorgon, haha. Måndagar kan vara tuffa även på lovdagar ;)

Om en stund blir de mys på hög nivå!

En bild på mig och min älskling när vi var i underbara Teneriffa

Kommentera ♥ [1]


I will just dance with you

Kommentera ♥ [0]


How I met your mother

Älskling och jag har precis tagit en varm och uppfriskande dusch tillsammans. Sitter just nu i min gosiga Ziperall och nu börjar "How I met your mother" som vi ska se på nu :).

Imorgon kommer bli en lång dag.. Bland annat att min fina pojkvän åker hem. Vi har varit med varandra ända sen i torsdags, så det kommer bli väldigt tomt och ensam när han åker :( "Snyft".
Sen ska jag även plugga ungefär hela dagen imorgon, och det är något jag inte ser fram imot. 

Skolan börjar på torsdag och det måste vara klart innan dess, så imorgon blir de en riktig pluggdag. Men skönt när de är gjort och man kan börja slappna av ;)

Kommentera ♥ [0]


Hoppat fram och tillbaka

Oj, här var längesen man blogga ;) Men jag tror nog faktiskt att det är på blogg.se jag trivs allra bäst. Här känner jag till allt och jag ångrar att jag engång flyttade härifrån! :(

Men nu är jag tillbaka och är här för att stanna :)

Det där med få många besökare är inte längre min grej utan jag tar det som det kommer. Jag kommer uppdatera rätt mycket, men kommer inte vilja ha någon press på mig och just därför är inte bloggläsare det viktigaste nu. 

Men ni är självklart välkomna att läsa och följa mitt liv :)!

Kommentera ♥ [0]








RSS 2.0